Столичні правоохоронці затримали розбійника. Відео

До медичного закладу із проникаючим пораненням живота та крововтратою доставили чоловіка – тілесні ушкодження йому наніс товариш по чарці.

Правоохоронці Святошинського управління поліції столиці встановили, що троє товаришів випивали біля будинку. До їхньої компанії підійшов чоловік і попросив мобільний телефон: нібито після сварки із дружиною його вигнали з дому, тож тепер йому потрібно знайти житло. Чоловіки дали телефон та прийняли у компанію. Деякий час вони разом пили пиво, «гість» час від часу телефонував кудись, але щоразу повертав мобільний.

Згодом двоє товаришів пішли додому. А незнайомець замість того, аби повернути телефон власнику, вдарив його ножем у живіт.

У результаті 30-річний потерпілий дістався додому, тож рідні викликали йому «швидку». Нині він перебуває у медичному закладі.

Правоохоронці встановили особу нападника, його затримали у порядку статті 208 КПК України. Мобільний телефон, який став причиною трагедії, повернуть власникові. Знаряддя злочину вилучили та направили на експертизу.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції столиці розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *