У столичному арт-клубі правоохоронці вилучили наркотичні засоби

У приміщеннях вказаного клубу виявлено та вилучено за попередніми даними близько 100 грамів марихуани, 50 грамів амфетаміну, 90 таблеток екстазі та 6 пристроїв для вживання наркотичних засобів.

На сьогодні нелегальний обіг наркотичних засобів та їх аналогів набуває все більш значних, загрозливих масштабів. Це явище деструктивно впливає на процеси розвитку практично усіх сфер життєдіяльності суспільства, проте найбільшу шкоду несе життю та здоров’ю людей.

Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України регулярно проводить заходи, спрямовані на недопущення поширення наркотичних засобів серед молоді, відпрацьовує нічні клуби, бари, дискотеки та інші розважальні заклади на предмет розповсюдження наркотиків.

Так, увагу правоохоронців вкотре привернув столичний розважальний заклад у якому у вересні поточного року вже вилучались особливо небезпечні психотропні речовини та наркотичні засоби, та за інформацією злочинна діяльність у ньому не припинилась.

13 грудня 2015 року працівниками п’ятого територіального управління ДПН Національної поліції спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в місті Києві та прокуратури Подільського району у рамках кримінального провадження проведено повторний санкціонований обшук арт-клубу розташованого в Подільському районі міста Києва.

У ході проведення обшуку у 15 відвідувачів виявлено та вилучено наркотичні засоби. З п’яти осіб відібраних для проходження медичного освідування усі 5 перебували у стані наркотичного сп’яніння. У приміщеннях вказаного клубу виявлено та вилучено за попередніми даними близько 100 грамів марихуани, 50 грамів амфетаміну, 90 таблеток екстазі та 6 пристроїв для вживання наркотичних засобів.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. ст. 309, 317 Кримінального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *