Поліцейські розкрили вбивство жінки, яку знайшли забетонованою в підвалі вінницької квартири

Вінницька поліція розкрила вбивство молодої жінки, тіло якої підозрюваний забетонував в підвалі власної квартири по вулиці Келецькій у м. Вінниці.

34-річна жителька Вінницького району зникла в кінці вересня цього року. Її брат звернувся з заявою в поліцію лише 10 жовтня, так як сам намагався знайти сестру.

За словами заступника начальника ГУ Нацполіції у Вінницькій області полковника поліції Олександра Глянька, за фактом зникнення жінки було відкрито кримінальне провадження, в рамках якого проводилися слідчі розшукові заходи. Правоохоронці з’ясували, що жінка була вбита. Поліцейські вийшли на слід підозрюваного та затримали його.

Правоохоронці встановили, що в день зникнення жінка разом з подругою була в гостях у своєї знайомої. В застіллі брав участь і син власниці помешкання. Однак спочатку чоловік не зізнавався у злочині, стверджуючи, що гостя згодом пішла.

Під час проведеного в квартирі санкціонованого обшуку експерти знайшли сліди крові, які зловмисник не помітив, знищуючи сліди злочину.

Увагу поліцейських привернув свіжий шар бетону в підвалі під балконом квартири, що знаходилась на першому поверсі. З’ясувалося, що саме там знаходилося тіло вбитої жертви.

Під тиском неспростовних доказів власниця квартири спочатку стверджувала, що це вона вбила свою знайому. Жінка дала неправдиві свідчення, намагаючись виправдати сина, який також заперечував свою вину.

Однак її покази йшли врозріз з даними слідства, вона плуталася в поясненнях. Поліцейські поставили під сумнів її зізнання, а через кілька годин її син дав правдиві покази. Чоловік розповів, що під час ситуативної сварки в ході застілля, ножем та кухонним молотком вбив гостю. Аби приховати сліди тяжкого злочину, на балконі кинув жертву до підвалу та згодом забетонував.

З місця злочину вилучено знаряддя вбивства та інші речові докази, які відправлено на експертизу.

Зловмисник на момент скоєння злочину вже перебував під слідством за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого.

За скоєння умисного вбивства відповідно до ст.115 КК України затриманому загрожує до 15 років ув’язнення. В ході слідства буде дана правова оцінка діям його матері, яка допомагала чоловіку в приховуванні особливо тяжкого злочину.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *