Стрілянина в Києві

Внаслідок інциденту 24-річний уродженець Київської області отримав непроникаючі поранення живота. Від будь-який пояснень потерпілий відмовився.

10 грудня ввечері до чергової частини Шевченківського управління поліції в місті Києві надійшло повідомлення про те, що в приміщенні офісу на вулиці Симона Петлюри були постріли та є поранений.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група району та патрульний наряд поліції. Правоохоронці опитали ймовірних свідків та очевидців події. Окрім цього, ретельно оглянувши місце події, вилучили предмет, схожий на гільзу.

Як з’ясували поліцейські, до органів внутрішніх справ із заявою звернулася адміністратор соціального проекту. За її словами, у приміщенні орендованого офісу проводилася лекція, а через деякий час у сусідній кімнаті вона почула кілька пострілів і зателефонувала на 102.

На місце інциденту також викликали лікарів, які доставили постраждалого до медичного закладу, де йому була надана необхідна допомога. За попередніми висновками лікарів, у потерпілого – непроникаючі поранення черевної порожнини, плеча та правої кісті.

Потерпілий написав зустрічну заяву про те, що не вважає себе потерпілим, та, відповідно до ст. 63 Конституції України, відмовився надавати правоохоронцям будь-які пояснення щодо цієї події.

Відомості про цей факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють причини та обставини інциденту, а також особу чоловіка, який стріляв.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *