У Полтаві “жартівниця” погрожувала підірвати опорний пункт поліції

Телефонний дзвінок на лінію «102» надійшов учора, близько 11-ої години. Невідома жінка повідомила, що збирається гранатою підірвати службове приміщення для здійснення прийому громадян інспекторами поліції.

На місце події негайно виїхала сліпо-оперативна група Октябрського відділу поліції для обстеження приміщення та встановлення обставин. Як виявилось, жінка у нетверезому стані намагалася розбити вікно опорного пункту, погрожувала кинути гранату та висловлювалась нецензурною лайкою. Вона вимагала відпустити її знайому, яка начебто, знаходиться всередині дільничного пункту.

Жінку правоохоронці наздогнали на сусідній вулиці. При собі вона мала телефон, з якого здійснила дзвінок з погрозами. Свої дії жінка не змогла пояснити, адже знаходилась у стані алкогольного сп’яніння. Замість гранати у жінки знайшли яблуко, яким вона і погрожувала поліцейським.

За фактом повідомлення про мінування правоохоронцями розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Відповідно до санкції даної статті їй загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *