У Миколаєві скоєно розбійний напад

Здійснивши постріли та завдавши чоловіку тілесних ушкоджень, невідомі відібрали у нього сумку з грошовими коштами на суму близько 350 тисяч гривень. Розпочато кримінальне провадження, встановлюються та розшукуються особи, причетні до скоєння злочину.

8 грудня о 17:15 год. на спецлінію «102» надійшло повідомлення від громадян про те, що у Ленінському районі у дворі багатоповерхових будинків по пр. Миру чути постріли.

На місце події прибули патрульні поліцейські та члени слідчо-оперативної групи Ленінського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

До моменту прибуття правоохоронців, чоловіка, на якого було скоєно напад, зі струсом головного мозку, пораненнями, попередньо здійсненими із травматичної зброї, та численними забоями, забрала карета швидкої допомоги.

Потерпілий розповів, що у дворі будинку на нього вчинили напад невідомі, здійснюючи постріли, нападники забрали його сумку, в якій знаходилось близько 350 тисяч гривень.

На місці події правоохоронці вилучили гільзи, попередньо із травматичної зброї. Проводяться першочергові слідчі дії. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вказаного злочину.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 187 КК України «Розбій», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Поліцейські звертаються до громадян, які стали випадковими свідками зазначеної події або володіють будь-якою інформаціє, що стане корисною для слідства, прохання звертатись до Ленінського відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. 12 – та Повздовжня, 42-а, тел.(0512) 21-61-11 або «102».






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *