Столичні поліцейські встановлюють обставини пошкодження офісу громадської організації

На місці події правоохоронці виявили і вилучили пляшку з легкозаймистою речовиною та коробку сірників. Розпочато кримінальне провадження.

Встановлено, що товариство з обмеженою відповідальністю передало в оренду приміщення неприбутковій громадській організації. Працівникам поліції 38-річний охоронник пояснив, що під час чергування почув хлопок і відчув характерний запах горілого. Коли спустився на перший поверх будівлі, помітив задимлення. Чоловік почав самостійно гасити полум’я в одній із кімнат.

Під час огляду з місця події вилучено пляшку з різким запахом, характерним для легкозаймистих речовин, та сірники. За попередньою інформацією пожежників, причиною загоряння стало занесення стороннього джерела запалення.

Правоохоронці встановили та опитали очевидця події, який повідомив, що бачив, як троє невідомих осіб втікали від будівлі, де виникло займання.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *