Столичні правоохоронці затримали наркоторговця

Зловмисник доставляв та залишав наркотичні засоби у заздалегідь обумовлених місцях (закладках) для клієнтів.

Уродженець Харківської області повідомив, що приїхати до столиці «на заробітки» йому запропонував знайомий. В «обов’язки» 26-річного чоловіка входила доставка та залишення у відповідних місцях наркотичних речовин. За це парубок мав щоденну безкоштовну дозу і дах над головою.

Викрили та затримали зловмисника під час спроби зробити так звану закладку дільничні інспектори управління поліції Дніпровського району.

Під час поверхневого огляду та на орендованій квартирі підозрюваного правоохоронці вилучили більше ста поліетиленових згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору та блокнот із зазначенням адрес доставки товару. Речові докази направлено для проведення експертизи.

Наркоторговець намагався приховати свою протиправну діяльність: аби не привертати уваги, зловмисник загортав пакунки з порошкоподібною речовиною в обгортки з-під цукерок.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Парубку загрожує до 12-ти років в’язниці. Слідчі дії тривають. Проводяться заходи щодо затримання інших фігурантів справи.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *