У Дніпропетровську поліція охорони піймала злодія з сейфом

8 грудня о третій годині ночі в місті Дніпропетровську працівники групи затримання Управління поліції охорони затримали чоловіка, який намагався витягнути сейф з офісного приміщення.

З охоронюваного офісу, який знаходиться на проспекті Праці, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Дніпропетровській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації. За вказаною адресою було направлено групу затримання поліції охорони. Прибувши на місце події через п’ять хвилин, правоохоронці затримали чоловіка, який знаходився на порозі приміщення та пересував сейф.

Цілком імовірно, що зловмисник міг би залишитися непокараним, якби власник офісу не подбав про технічний захист свого майна і не обладнав приміщення системою сигналізації. На щастя, екіпаж поліції охорони прибув оперативно і затримав чоловіка, тож майно залишилося у законного власника.

Затриманий 35-річний житель Дніпропетровська був доставлений в Жовтневий відділ поліції. Як стало відомо пізніше, правопорушник проник в офіс і спробував відкрити сейф. Коли ж зрозумів, що йому це не вдасться, вирішив перемістити сейф, а потім вже відкривати.

Наразі зловмиснику інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *