Трьоє підлітків до смерті забили 17-річного хлопця

Парубок був єдиним сином у родині. Неповнолітні мешканці Дзержинська прирекли його на тяжку смерть, бо гадали, що він «курить травку». Жорстоке вбивство члени банди «Три черепи» назвали «очищенням міста від наркоманії». Лінчувальникам загрожує покарання аж до довічного ув’язнення.

2 грудня до Дзержинського відділення поліції звернулися занепокоєні батьки 17-річного хлопця та повідомили про те, що їх син пішов з дому 1 грудня та досі не повернувся.

3 грудня у ході розшукових заходів поліцейські виявили понівечене тіло зниклого парубка поблизу терикону. Судово-медичною експертизою встановлено, що смерть настала внаслідок важких травм голови.

На пошуки підозрюваних було піднято весь особовий склад Дзержинського відділення поліції, залучені співробітники Кримінальної поліції главку. Протягом доби оперативники відпрацювали усі можливі версії та викрили у вчиненні вбивства трьох місцевих мешканців 15,16 та 17 років.

Зі слів зловмисників, вони створили так звану бригаду, яку назвали «Три черепи», з метою очищення міста від наркоділків. Під очищенням вони мали на увазі вбивство. Фігурантам попав на очі їх знайомий, якого вони запідозрили у схильності до конопель та вирішили за це «наказати».

Підлітки виманили свою жертву до місця страти – на околицю міста. Хлопця лупцювали руками, били пляшкою по голові. Потім дали помолитися та добили камінням. Побачивши, що потерпілий не дихає – розійшлися по домівках.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді арешту.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *