На Полтавщині напали на депутата районної ради та його знайомого

3-го грудня до приймального відділення Карлівської Центральної районної лікарні доставлено 47-річного та 48-річного чоловіків з тілесними ушкодженнями.

При виїзді працівників поліції Карлівського відділу було встановлено, що близько 18-ї години троє невідомих осіб раптово спричинили тілесні ушкодження двом мешканцям Карлівки металевим прутом. Один із потерпілих – депутат районної ради. Подія сталася у Карлівці біля під’їзду будинку по вулиці Ілліча.

Потерпілі з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості перебувають на лікуванні у районній лікарні.

Із їхніх слів стало відомо, що нападники одягнені у чорний одяг, всі спортивної тілобудови, віком до 30-ти років, зростом близько 180-185 см, розмовляють суржиком.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Розпочато досудове розслідування.

Шановні громадяни!

Якщо ви стали свідком чи очевидцем даної події, або вам відомі обставини нападу, прохання повідомити їх до Карлівського відділу поліції за телефонами: (0532)-51-79-07 або 102. Конфіденційність гарантовано.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *