Під час одержання 500 тис грн хабара затримано керівеика держпідприємства Міністерства оборони

Військовою прокуратурою Південного регіону України спільно з Управлінням захисту економіки в Одеській області Національної поліції України та з спецпідрозділом Управління Служби безпеки України в Одеській області у рамках розслідування кримінального провадження щодо корупційних проявів у сфері оборони викрито під час одержання хабара у розмірі 500 тис грн в.о. генерального директора одного з одеських державних підприємств Міністерства оборони України.

Чиновник, при посередництві третьої особи, вимагав та одержав хабар за сприяння у здійсненні приватною структурою своєї діяльності з використанням можливостей державного підприємства.

Зловмисників затримано у передбаченому законом порядку безпосередньо після вчинення злочину. На даний час проводяться невідкладні слідчі дії та встановлюється можлива причетність до цього злочину інших службових осіб.

Розслідування кримінального провадження здійснюється військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди у великому розмірі за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням)






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *