Дорожній конфлікт киянин вирішив за допомогою зброї

Правоохоронці з’ясовують обставини інциденту в Подільському районі столиці.

До управління поліції надійшло повідомлення: на проспекті Правди пострілом із пістолета поранено чоловіка. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група Подільського УП ГУ НП України в місті Києві та швидка медична допомога.

Як встановили правоохоронці, потерпілий разом із друзями повертався додому. Всі вони перебували у нетверезому стані та перекрили проїжджу частину дороги. Чоловік на авто намагався проїхати, однак ніхто із молодиків не хотів поступитися дорогою. Зрештою до водія підійшов один із хлопців – і між ними виник конфлікт. Молодик вдарив чоловіка в обличчя та розбив бокове вікно машини. У відповідь власник авто дістав пістолет і вистрелив. Потерпілого із тілесними ушкодженнями ноги негайно доставили у лікарню.

На місці скоєння злочину працівники поліції в присутності понятих вилучили у 28-річного киянина пістолет Ф-12Р. Зброю направили для проведення експертизи.

Слідчий відділ управління поліції розпочав досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, під час якого будуть встановлені причини та обставини інциденту. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *