На Вінниччині правоохоронці вилучили контрабандного спирту на 65 тисяч гривень

Працівники поліції викрили діяльність міжнародного каналу постачання та збуту спирту. Майже півтори тисячі літрів сумнівної продукції вилучено з обігу.

Вночі поблизу кордону з республікою Молдова працівники Управління захисту економіки Національної поліції в Вінницькій області виявили покинутий автомобіль, багажний відсік якого був заставлений каністрами з рідиною сумнівної якості та походження.

Коли правоохоронці відкрили одну з каністр, вдарив разючий запах спирту. З транспортного засобу працівники поліції вилучили 52 каністри сурогату.

За двісті метрів від автомобіля на березі річки оперативники знайшли кілька десятків порожніх каністр.

У ході профілактичних заходів правоохоронці вилучили майже півтори тисячі літрів сумнівної продукції. За попередньою оцінкою вартість контрабанди становить 65 тисяч гривень.

Каністри з рідиною направлено на експертне дослідження. Працівники Управління захисту економіки Національної поліції вживають заходів по встановленню водія та власника автомобіля, осіб причетних до організації міжнародного каналу контрабанди спирту, а також місця виготовлення та збуту сурогату на території України та за її межами.

За незаконне виготовлення, зберігання, збут чи транспортування з метою збуту підакцизних товарів організаторам та учасникам нелегального бізнесу загрожує чималий штраф: від 17 до 34 тисяч гривень.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *