В Одеській області на хабарі затримані двоє правоохоронців

За вирішення питання про непритягнення громадянина до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотичних засобів вони вимагали від останнього 50 тисяч гривень. Зловмисникам може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

20 листопада двоє оперуповноважених сектору боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин одного з відділів поліції ГУ НП в Одеській області були затримані працівниками внутрішньої безпеки та прокуратури під час отримання хабара у розмірі 50 тисяч гривень.

Раніше, 19 листопада, за матеріалами Управління внутрішньої безпеки в Одеській області прокуратурою області було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією цієї статті, за протиправні дії зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *