На Житомирщині чоловік отримав кулю під час полювання

Прикрий випадок через недотримання правил безпеки на полюванні трапився у Новоград-Волинському районі: вистреливши з рушниці у зайця, мисливець поцілив свого товариша. Чоловіка з вогнепальними пораненнями госпіталізували. Триває досудове розслідування.

28 листопада до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 44-річного жителя району з вогнепальним пораненням живота та руки.

Під час попереднього з’ясування обставин правоохоронці встановили, що чоловік полював у лісі разом зі 40-річним товаришем. Останній, намагаючись поцілити у звіра, вистрелив зі своєї мисливської рушниці і ненавмисне влучив у напарника.

Потерпілому надали необхідну медичну допомогу. Його стан задовільний.

Обидва мисливці перебували у тверезому стані. Їх рушниці зареєстровані у встановленому законом порядку, а також вони мали при собі усі дозволи на полювання. Зброю у чоловіків вилучено.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Усі обставини вказаної події з’ясовуються у рамках кримінального провадження.

За чинним законодавством подібні дії караються громадськими або виправними роботами, чи обмеженням волі строком до 2 років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *