Смертельна аварія в Миколаївській області

29 листопада 2015 р. приблизно об 11-00 години в м. Нова Одеса Миколаївської області скоєно автопригоду за участі чотирьох автомобілів, внаслідок якої одна людина загинула та дві госпіталізовані до лікарні.

На перехресті вул. Леніна та Жовтневої 37-річний чоловік, керуючи автомобілем “ВАЗ-2110”, допустив зіткнення із автомобілем “Хюндай”, що рухався попереду, внаслідок чого іномарку відкинуло на смугу зустрічного руху, де відбулось її лобове зіткнення з легковиком та мікроавтобусом.

Внаслідок аварії 60-річний водій “Хюндай” загинув на місці, а його пасажири, 35-річна жінка та 6-річний хлопчик, госпіталізовані до лікарні із діагнозом “струс головного мозку” та “забої та садни голови”.

Водій автомобіля “ВАЗ”, оцінивши ситуацію, зник з місця події, але правоохоронці знайшли учасника ДТП, який встиг пройти вже близько півкілометра.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 КК України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Медики, оглянувши водія “ВАЗ-2110”, підтвердили те, що чоловік знаходився в стані сп’яніння. Відібрані біоматеріали направлено до обласного центру для проведення дослідження та встановлення ступеню сп’яніння.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *