Молодик битою вбив 28-річну знайому

Працівники сектору карного розшуку та слідчого відділення Нововодолазького відділення поліції оперативно встановили і затримали 23-річного місцевого мешканця, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своїй знайомій, внаслідок яких вона померла.

До чергової частини Нововодолазького відділення поліції по телефону надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги. Він повідомив, що під час виїзду на виклик було виявлено 28-річну жінку з забиттям голови. Жінку госпіталізовали до реанімаційного відділення, де вона, не приходячи до тями, померла.

Під час оперативно-розшукових заходів був затриманий зловмисник. Працівники поліції з’ясували, що трагедія сталася під час спільного розпивання спиртних напоїв. Між потерпілою та підозрюваним виникла сварка, під час якої 23-річний зловмисник наніс жінці кілька ударів дерев’яною биткою по голові.

Слідчим відділенням Нововодолазького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *