Однорічний хлопчик після побиття потрапив до реанімації

В однорічного хлопчика діагностували політравму, забій та струс головного мозку, внутрішній крововилив правої сфери голови та множинні підшкірні гематоми. Дитина перебуває у реанімаційному відділенні Хмельницької міської дитячої лікарні.

20-річна матір хлопчика, яка має на утриманні ще 3-річного сина, родом із Дунаєвецького району. Нещодавно жінка разом з дітьми та співмешканцем переїхала до одного з сіл Городоцького району, де родина мала намір придбати будинок.

За кілька днів то трагедії з молодшим хлопчиком подружжя відправило старшого сина до рідної бабусі. Коли молодшу дитину привезли у важкому стані до лікарні, мати стверджувала, що вона упала з ліжечка, але, оглянувши малюка та вивчивши характер травм, лікарі засумнівалися у її словах і повідомили у поліцію. Правоохоронці одразу внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрили кримінальне провадження.

У ході проведення перевірок з‘ясувалося, що паралельно з цією подією до Дунаєвецького відділу поліції звернувся голова села та представники соціальних служб із повідомленням про те, що старший 3-річний син цієї ж жінки, якого вона недавно віддала на гостини до бабусі, теж має синці на тілі. По даному факту у Дунаєвецькому відділі поліції відкрито кримінальне провадження, попередньо – за ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці працюють над з’ясуванням обставин, за яких діти отримали тілесні ушкодження, та встановленням осіб, які, можливо, причетні до цього.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *