На Харківщині парубок убив родича

Правоохоронці територіального підрозділу Золочівського району затримали за підозрою у скоєнні злочину 25-річного мешканця села Сковородинівка.

До чергової частини Золочівського відділення поліції Дергачівського ВП ГУ НП в Харківській області надійшло повідомлення з районної лікарні про госпіталізацію 49-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями, від яких він згодом помер.

Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи і затримали 25-річного зловмисника.

Як було встановлено під час досудового розслідування, того дня додому до племінника завітав дядько зі своїм приятелем. Компанія випивала, й під час застілля виник конфлікт. Молодик почав випроваджувати гостей, проте ті ніяк не йшли. Тоді господар почав виштовхувати їх силоміць: дядька бив по обличчю, голові та тулубу, його приятеля – по обличчю.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть). Парубку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Згідно із санкцією зазначеної статті, максимальне покарання передбачає до 10 років позбавлення волі.

Також слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) за фактом нанесення підозрюваним тілесних ушкоджень приятелю загиблого. Слідчі дії тривають.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *