Смертельне ДТП в Одесі

21 листопада о 20:15 до по лінії «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Середньофонтанській, біля будинку 19А, сталася ДТП із загиблими. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Встановлено, що по вул. Середньофонтанській убік Привокзальної площі рухався автомобіль «Опель-Вектра», водій якого виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем «Ніссан» під керуванням 36-річного одесита, що рухався у зустрічному напрямку.

У результаті даної ДТП загинули шестеро осіб: двоє пасажирів «Ніссан» – громадяни Росії (56-річний чоловік та 55- річна жінка), які потягом Москва-Одеса приїхали на весілля до родичів та яких забрав з залізничного вокзалу знайомий, а також четверо пасажирів автомобіля «Опель Вектра» – громадяни Туркменістану віком 20-21 років, троє з яких навчалися в Одеському політехнічному університеті, один – в Миколаївському Національному університеті кораблебудування.

Також до реанімаційних відділень медичних закладів Одеси (№1 та №11) були доставлені ще двоє чоловіків, які отримали травми внаслідок даної ДТП – 25-річний чоловік з автомобіля «Ніссан» (громадянин Росії) та 21-річний студент з автомобіля «Опель».

Водій автомобіля «Нісан» не постраждав. Хто був за кермом автомобіля «Опель» – встановлює слідство.

За даним фактом розпочато провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Згідно санкції даної статті, вказані діяння караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *