Правоохоронці Дружківки затримали вбивцю при спробі втечі з місця злочину

Співробітниками Дружківського відділення поліції затриманий 39-річний краматорчанин, який підозрюється у вбивстві співмешканця своєї 22-річної прийомної дочки. Кавалер падчерки виявився значно старшим за «тестя», через що й виникла сварка, яка переросла у смертельну бійку.

До Дружківського відділення поліції зателефонувала 22-річна дівчина, яка повідомила, що її співмешканець отримав ножове поранення.

За лічені хвилини слідчо-оперативна група прибула на місце події, і, як виявилося, дуже вчасно. У під’їзді будинку правоохоронцями був затриманий 39-річний чоловік, який намагався втекти, в руках у нього був ніж зі слідами крові.

На місці співробітники поліції встановили, що затриманий – 39-річний житель сусіднього Краматорська, вітчим заявниці. Але нещодавно дівчина познайомилася з мешканцем Дружківки, який виявився старшим за неї на 30 років, та деякий час жила у нього.

Напередодні ввечері вітчим приїхав у Дружківку, щоб познайомитися зі співмешканцем своєї прийомної дочки. Під час застілля чоловіки розпивали спиртні напої. Але вже через деякий час між майбутніми родичами стався конфлікт. В результаті вітчим завдав своєму опоненту колото-різане поранення грудної клітини, яке виявилося смертельним.

Наразі затриманий дає свідчення. Проводиться досудове розслідування.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *