Згвалтування неповнолітньої в столиці. Відео

Чоловік, який підозрюється у вчиненні правопорушення, у минулому уже відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів. Нині він перебуває під вартою.

Зловмисник напав на дівчину близько 20-ї години неподалік від житлового будинку. Задовольнивши свої потреби, чоловік відібрав у потерпілої телефон і втік.

Наступного дня оперативники знайшли та доставили в районне управління поліції схожого за прикметами чоловіка. Потерпіла його впізнала. Зразки ДНК підозрюваного направлено на експертизу.

– 40-річний чоловік у жовтні нинішнього року звільнився з місць позбавлення волі, постійного місця роботи і проживання не мав. Загалом зловмисник провів у місцях позбавлення дев’ятнадцять років: має п’ять судимостей за вчинення корисливих та насильницьких злочинів, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Олександр Терещук.

Слідчим відділом Святошинського РУ Головного управління Національної поліції України у місті Києві розслідуються кримінальні провадження за ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція тяжчої статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *