На Луганщині сталася ДТП: двоє загиблих, восьмеро людей травмовано. Фото

18 листопада, о 13.00, на автодорозі «Сєвєродонецьк-Новоайдар» поблизу с. Гречишкине Новоайдарського району сталася ДТП з постраждалими.

За попередніми даними, що 49-річний водій автомобілю «КАМАЗ-55111», рухаючись автодорогою «Сєвєродонецьк – Новоайдар» поблизу с. Гречишкине Новоайдарського району, раптово виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем «КРАЗ-6622-02», під керуванням військовослужбовця Збройних Сил України, який здійснював перевезення військовослужбовців у кузові автомобіля та рухався у напрямку м. Сєвєродонецька.

Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень загинули пасажир автомобіля «КАМАЗ-55111» 1955 р.н. та пасажирка автомобіля «КРАЗ-6622-02» військовослужбовець-санінструктор ЗСУ 1968 р.н. Тілесні ушкодження отримали вісім чоловік (два водія та шість пасажирів-військовослужбовців ЗСУ). Постраждалі з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовані до лікарні.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводиться досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *