У Маріуполі школяр приніс на уроки пістолет

13-річний хлопчик хотів похвалитися зброєю товаришам. Завдяки налагодженій тісній взаємодії поліції з населенням вдалося уникнути травмування оточуючих, своєчасно припинити правопорушення і в найкоротші строки відновити безпечний навчальний процес.

Своєчасне втручання поліцейських дозволило уникнути травмування дітей внаслідок необережного поводження з небезпечним предметом і передачі його іншим особам, які могли б використати пістолет в злочинних цілях.

Повідомлення про те, що один з учнів приніс із собою на уроки пістолет, надійшло від класного керівника. Негайно на місце події виїхала група швидкого реагування Жовтневого відділення поліції і оперативники Маріупольського відділу. Хлопчик пояснив, що пістолет належить бабусі, а додому його приніс брат. Школяр потай узяв зброю на уроки, щоб похвалитися друзям. За словами мами хлопчика, зброя давно знаходиться у пенсіонерки. Жінка мешкає одна і пістолет їй необхідний з метою оборони. Імовірно, пістолет пневматичної дії.

Наразі зброю вилучено та направлено на експертизу. Правоохоронці продовжують комплекс першочергових оперативних заходів, за результатами яких вказаний факт отримає правову оцінку.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *