Водій “Опеля” у Бердичеві вчинив ДТП на АЗС у нетверезому стані

17 листопада у м. Бердичеві автомобіль «Опель Омега» в’їхав в електронний інформаційний покажчик на одній з автозаправних станцій. Унаслідок пригоди постраждали водій та двоє його пасажирів. Усі троє перебували у стані алкогольного сп’яніння. Інші обставини з’ясовуються у рамках досудового розслідування.

Про ДТП на автозаправній станції, в якій постраждали люди, до Бердичівського відділу поліції повідомив перехожий-очевидець.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група і карета «швидкої». Попередньо було з’ясовано, що близько 14 години водій автомобіля «Опель Омега», 36-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку центру міста, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та на швидкості в’їхав в електронний інформаційний покажчик вартості палива на АЗС.

Унаслідок ДТП керманич отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. Медична допомога знадобилася і двом його пасажирам, 28-ми та 36-річним жителям райцентру, в яких діагностовано закриту черепно-мозкову травму та забої.

За результатами експертного дослідження, водій автівки та його пасажири перебували у нетверезому стані. Усі обставини дорожньої пригоди з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває проведення низки призначених експертиз.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *