Стрілянина в Маріуполі

Конфлікт між чоловіком та дружиною, що виник поблизу Міського центру дитячої творчості, переріс у стрілянину. Неврівноважений чоловік здійснив два постріли: одна куля влучила у землю, друга – у тестя горе-стрільця. Поліцейські затримали хулігана, вилучили в нього патрони і два пакетики з білим порошком. Наразі встановлюється місцезнаходження зброї, з якої були зроблені постріли.

16 листопада близько 22-ї години до чергової частини маріупольської поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що надана допомога чоловікові з вогнепальним пораненням. Карета «швидкої» забрала потерпілого з проспекту Металургів. За вказаною адресою негайно виїхала група швидкого реагування та оперативники Жовтневого відділення поліції. У результаті проведення комплексу оперативних заходів зловмисник затриманий неподалік власного будинку.

Встановлено, що 34-річний маріуполець уже близько двох років не проживає зі своєю сім’єю. Між подружжям виникла чергова сварка, свідками якої стали п’ятирічна дочка конфліктуючих сторін і батько дружини. Тесть отримав поранення черевної порожнини. Дитина, на щастя, не постраждала.

Як зазначив начальник Маріупольського відділу поліції Микола Побойний, під час проведення особистого огляду поліцейські вилучили три патрони і наркотичний засіб, ймовірно, амфетамін. Зброї у затриманого не виявилося. Він пояснив, що пістолет викинув, злякавшись відповідальності. Місцезнаходження зброї зараз встановлюється.

Попередньо вказаний факт кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України, за що передбачено до семи років позбавлення волі. Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *