Стрілянина в Запоріжжі

Працівники патрульної служби “за гарячими слідами” затримали чоловіка, який з хуліганських мотивів, спричинив вогнепальне поранення 22-річному запоріжцю.

16 листопада 2015 року до Ленінського відділу Головного управління Національної поліції України в Запорозькій області надійшло повідомлення з 9-ї міської лікарні. Туди, з вогнепальними дробовими пораненнями доставлено 22-річного ніде не працюючого чоловіка.

До лікарні терміново виїхали керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції. Правоохоронці опитали потерпілого. З’ясувалось, що по вулиці Штурмовій між ним та невідомим трапилась сварка, в ході якої останній підняв мисливську рушницю та скоїв постріл. Травмований чоловік надав поліцейським детальні прикмети зловмисника.

Черговий передав орієнтування на розшук нарядам батальйону патрульно-постової служби поліції та Державної служи охорони. Оперативно вжитими заходами, поліцейські затримали 36-річного підозрюваного. Під час проведення огляду речей, правоохоронці виявили у сп’янілого чоловіка, заряджену мисливську рушницю «ІЖ-43». Поруч лежали ще три бойових набої та два відстріляних. Підозрюваного передали прибулій слідчо-оперативній групі.

Як пояснив правоохоронцям «стрілець», декілька годин тому його вдарив в обличчя невідомий. Тому, хильнувши оковитої та прихопивши із дому рушницю, він вирішив вийти та помститись кривднику.

Слідчим слідчого підрозділу відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Після надання медичної допомоги потерпілий відпущений додому.

Відповідно до санкції статті на 36-річного раніше засудженого громадянина очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вилучену зброю та боєприпаси передано на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП України в Запорізькій області. Досудове слідство триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *