У столиці зловмисник збив автомобілем оперативника, котрий проводив слідчі дії. Відео

Правоохоронця доставили до лікарні. Підозрюваного наздогнали. Вилучений у нього схожий на пістолет предмет та биту направлено на експертизу.

Інцидент стався у Дніпровському районі Києва. Проводячи слідчі дії, правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який дуже швидко біг. Його зупинили для перевірки. Автомобіль, який їхав у цей час неподалік, різко зупинився. Водій вийшов з машини і почав погрожувати правоохоронцям фізичною розправою. Поліцейські показали свої посвідчення. Однак водій дістав схожий на пістолет предмет та биту. Згодом, сівши у автівку, водій рушив з місця, збивши при цьому одного з працівників поліції. Щоби зупинити правопорушника, працівники поліції здійснили кілька пострілів угору.

Силами оперативників та додаткового наряду патрульної поліції автомобіль порушника затримали.

Схожий на пістолет предмет та биту вилучено і направлено на експертне дослідження, водія доставили до районного управління поліції.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *