На Сумщині жінка ледь не скоїла вбивство

Посварившись зі своїм співмешканцем, молода жінка вдарила його у груди ножем. 34-річний чоловік з пошкодженням легені доправлений до реанімації.

Близько опівночі до чергової частини Конотопського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до хірургічного відділення районної лікарні госпіталізований чоловіка з різаною раною.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група. Як з‘ясували правоохоронці, того вечора 32-річна жителька одного з сіл Конотопського району, будучи напідпитку, посварилася зі своїм співмешканцем. Аби залишити за собою останнє слово, у запалі вона вдарила чоловіка у груди кухонним ножем.

Поранення виявилося проникаючим. Чоловіка з пошкодженою легенею негайно прооперували, наразі він залишається у реанімації.

Працівники поліції вилучили з місця події ніж та опитали молодицю. Вже протверезівши, вона шкодує про свій вчинок, адже розуміє, що троє її неповнолітніх дітей можуть залишитись без материнського піклування.

Стосовно підозрюваної поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *