Стрілянина в Миколаєві

До Корабельного відділу поліції ГУ НПУ в Миколаївській області надійшло повідомлення, що близько 19-30 год. біля будинку № 28 по вул. Артема невідомі нанесли тілесні ушкодження громадянам та застосували зброю.

На місці події правоохоронці з’ясували, що з автомобіля «Mitsubishi», який припаркувався біля ще двох транспортних засобів «Peugeot» та «Mazda», вийшла група осіб та, примусивши водіїв та пасажирів зазначених транспортних засобів вийти з салону, розпочали з ними бійку. Зі слів свідків, складалося враження, що учасники конфлікту між собою знайомі та з’ясовують таким категоричним чином стосунки, навіть застосувавши при цьому пристрій для стрільби, здійснивши під час бійки кілька пострілів.

Поліцейські вилучили з місця події гільзи, попередньо з травматичної зброї, оглянули пошкоджені транспортні засоби та опитали свідків.

Правоохоронцями збираються матеріали, попередня кваліфікація події – ч.4 ст.296 КК України «Хуліганство», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

П’ятеро громадян, водії та пасажири автомобілів «Peugeot» й «Mazda», доставлені до лікарні із пораненнями обличчя та кінцівок. Встановлюються особи, що вчинили протиправні дії.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *