Вибух в Миколаївській області

13 листопада о 22:10 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про вибух в двоповерховій житловій будівлі за адресою вул. Леніна с. Парутино Очаківський район.

 

На місце виклику було направлено два відділення 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини та два відділення аварійно рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

 

Як стало відомо, частково зруйновано 2 кімнати на другому поверсі, всього 5 кімнат. В завалах утворилися окремі осередки горіння загальною площею 10 м. кв., які о 23:10 були ліквідовані рятувальниками та організовано обстеження завалів. О 00:30 обстеження завершено, людей в зоні надзвичайної події не виявлено.

 

Під час вибуху в будівлі знаходилась жінка, яка отримала опіки ІІ ступеня, тулуба обличчя та шиї. Постраждалу було доставлено до опікового відділення Миколаївської міської лікарні №3.

 

Причина вибуху встановлюється.

 

На місці події працювала слідчо-оперативна група Очаківського відділу  Головного управління Національної поліції, керівництво Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, аварійна бригада Очаківського Управління експлуатації газового господарства та співробітники Прокуратури.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *