У столиці неповнолітня дівчина впала із квартири третього поверху

За словами потерпілої, із вікна її викинув господар помешкання. Подія трапилася вчора ввечері у Святошинському районі столиці. Дівчину із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню.

Після отримання інформації від медичних працівників на місце події виїхала слідчо-оперативна група райуправління поліції.

Встановлено: 17-річна іноземка разом із подругою відпочивала у кафе, де вживала спиртні напої. Там дівчата познайомилися із жителем іншої держави. Після спільного чаркування вони погодилися продовжити знайомство у його квартирі. Там, за словами потерпілої, її подруга вступила у статеві зносини із господарем помешкання. А після цього молодик почав пропонувати інтим неповнолітній. У відповідь на відмову чоловік викинув дівчину із вікна третього поверху.

Відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень райуправління поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Правоохоронці спілкуються із потерпілою із метою з’ясування всіх обставин події. Двоє інших учасників інциденту встановлені, їх доставили до райуправління поліції.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *