У Дніпропетровську побили та втопили товариша по чарці

Тіло 30-річного потерпілого з травмами обличчя було виявлено 11 листопада у водоймищі біля с. Горького Дніпропетровського району.

За словами брата померлого, він втратив з ним зв’язок 3 листопада та звернувся до поліції із заявою про його зникнення.

У ході проведення розшукових заходів було встановлено, що 3 листопада о 21:20 двоє чоловіків розпивали алкогольні напої біля продуктового магазину у с. Таромське. Там вони помітили невідомого їм чоловіка, який лежав на землі. Це і був чоловік, якого розшукувала поліція за заявою брата. Чоловіки посадили його на лавочку, купили пляшку пива та продовжили втрьох вживати спиртне. Сильна ступінь алкогольного сп’яніння призвела до сварки та подальшої бійки, в ході якої чоловіки вдарили випадкового знайомого по обличчю та потягнули до водоймища. Там вони штовхнули його у воду та намагалися втопити. Жертві вдалося вирватися, чоловік спробував виплисти на протилежний берег ріки, проте сил для цього не вистачило.

Наразі зловмисники доставлені до відділу поліції. Їм загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *