Буковинські поліцейські розкрили жорстоке вбивство дівчини

Молодий чоловік свій злочин намагався приховати, прикопавши тіло померлої на земельній ділянці приватного господарства в селі Романківці Сокирянського району. Поліцейські зловмисника затримали та вже зібрали обґрунтовані докази його вини.

Про це під час спільного брифінгу в обласній прокуратурі повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції Олександр Чубей.

До правоохоронців, 8 листопада, ввечері звернувся голова сільської ради села Романківці та повідомив, що зникла безвісти 18-річна місцева мешканка. Одразу на пошуки дівчини було задіяно весь особовий склад Сокирянського відділення поліції та карного розшуку обласного апарату. Правоохоронці знайшли дівчину, нажаль, мертвою з тілесними ушкодженнями та без одягу. Тіло буковинки було прикопано на земельній ділянці в цьому ж селі. Завдяки професійним діям правоохоронців підозрюваного у вбивстві затримано за декілька годин.

Як виявилося, цей жахливий злочин скоїв 29-річний громадянин сусідньої країни. Молодий чоловік раніше судимий за скоєння зґвалтування та розбою. У Романківцях тимчасово проживав у своєї співмешканки.

Того вечора дівчина поверталася від бабусі додому. Зловмисник напав на неї, вдарив по голові, дівчина втратила свідомість. Цим скористався підозрюваний, він затягнув її у хащі, роздягнув, зґвалтував та задушив. Аби приховати сліди злочину, прикопав тіло землею та присипав листям. Одяг дівчини закинув у кущі. Після чого пішов до своєї співмешканки.

Працівники поліції затримали зловмисника за місцем тимчасового проживання.

Прокуратурою Сокирянського району розпочате кримінальне провадження, передбачене ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За такі дії підозрюваному загрожує довічне ув’язнення. Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *