У Києві правоохоронці затримали розбійників

Двоє хлопців знайомились із жертвами у соціальних мережах і домовлялися про зустріч, а потім із застосуванням сили відбирали у них гроші та цінні речі.

Потерпілі познайомилися зі своїми кривдниками через всесвітню мережу Інтернет. Чоловіки у соцмережах домовлялися про зустріч, при цьому заздалегідь планували, як збагатитися за чужий рахунок.

У темну пору доби хлопці приїжджали до своїх жертв. Господарі їх чекали, тому без вагань відчиняли двері. У цей момент у квартиру вривалися невідомі чоловіки в масках на обличчі. Злодії, діючи спільно, зв’язували потерпілих та били їх.

Після цього змушували проковтнути порошкоподібну речовину. Коли жертва ставала безпорадною, розбійники забирали мобільні телефони, грошові кошти, вироби із золота, техніку.

Оперативники встановили зловмисників. Ними виявилися 22-річний киянин та 23-річний уродженець Київської області. Злочинців затримали та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Один із них раніше судимий за майнові злочини.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує відповідальність – до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *