Правоохоронці затримали чоловіка, який нападав на літніх жінок в Херсоні

Нещодавно до правоохоронців звернулась 68-річна жінка, яка повідомила, що на вулиці на неї напав чоловік. Невідомий штовхнув її та відібрав сумку з грошима та мобільним телефоном.

Цього ж дня надійшло аналогічне повідомлення від 82-річної пенсіонерки. Вона розповіла, що невідомий зловмисник підбіг ззаду, штовхнув її ногою, а коли вона впала – вихопив у неї сумку.

По даних фактах були відкриті кримінальні провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Під час досудового розслідування правоохоронці висунули версію, що злочин міг скоїти один і той самий чоловік. Адже в обох випадках за описом зовнішності прикмети злочинця були схожими.

Оперативники зняли інформацію з камер відеоспостереження, що знаходилися неподалік від місць скоєння злочинів, опитали можливих свідків та перевірили осіб, що знаходяться під адміністративним наглядом.

Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 29-річний херсонець. Нещодавно відносно нього вступив у законну силу вирок за злочини, скоєні раніше. Чоловік мав бути направленим до місць відбування покарань. Але перед цим він встиг скоїти ще декілька кримінальних вчинків.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.186 «Грабіж». Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *