Під час пожежі у житловому будинку загинуло троє дітей. Відео

6 листопада о 19:05 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Гагаріна, с. Благодатне, Арбузинського району.

 

Разом з повідомленням про пожежу заявником було зазначено, що з будинку евакуйовано трьох дітей 2012, 2013 та 2014 років народження, без ознак життя. На час виникнення пожежі двоє хлопчиків та дівчинка знаходились вдома без нагляду дорослих.

 

На місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ. Вогонь охопив всю будівлю на площі 50 кв.м. Додатково для гасіння пожежі було залучено резервне відділення частини та добровільну пожежну дружину «Благодатнівського птахопрому» на пристосованому автомобілі марки МАЗ – 500 з цистерною. Вогнеборці локалізуванли пожежу о 21:00, ліквідували – о 21:30.

 

Під час попереднього розслідування стало відомо, що мати залишивши малюків самих, пішла з дому по справах, та коли повернулась будинок вже був повністю задимлений та горів. Двох дітей сусід виніс на подвір’я, а третього – найменшого, винесла жінка.

 

З місця пожежі мати дітей, з попереднім діагнозом: гостра реакція на стрес, доставлена до реанімаційного відділення Арбузинської районної лікарні.

 

Ймовірно, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

 

На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на чолі з заступником начальника Головного управління, слідчо-оперативна група Арбузинського РВ УМВС, прокуратура Арбузинського району, бригада швидкої медичної допомоги.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *