Під час пожежі загинули жінка та дворічна дитина

7 листопада о 01:27 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Сировця Заводського району міста Дніпродзержинськ.

До місця події прибув пожежно-рятувальний підрозділ. Рятувальники встановили, що пожежа виникла у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Під час встановлення обставин події співробітникам ДСНС повідомили, що у помешканні знаходиться жінка, 1986 року народження, та дитина, 2013 року народження. Вогнеборці, не гаючи часу, приступили до ліквідації пожежі та проведення рятувальної операції.

Увійшовши до квартири, рятувальники одночасно ліквідовували пожежу в одній з кімнат та проводили розвідку в складі ланки газодимозахисної служби. У зачиненій кімнаті квартири, вони виявили жінку та дитину. Тіло жінки без ознак життя, вогнеборці винесли на свіже повітря для проведення реанімаційних заходів, але врятувати її не вдалося.

Бійці ДСНС винесли дитину, без свідомості, на свіже повітря, для надання першої медичної допомоги та негайної госпіталізації. Згодом, до Служби порятунку “101” працівники медзакладу повідомили, що дитина померла у реанімації міської лікарні.

Додатково для гасіння пожежі було залучено друге відділення рятувальників та автодрабина. Пожежу рятувальники локалізували о 01:56 та ліквідували – о 02:27. Внаслідок пожежі знищено меблі та домашні речі на площі 25 кв.м. До ліквідації події було залучено 3 одиниці спецтехніки та 9 чоловік особового складу.

Наразі причини та обставини події встановлюють правоохоронці.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *