На Буковині затримано торговця субутексом

Наркоторговець попався правоохоронцям саме під час продажу синтетичного наркотику.

За результатами реалізації оперативної інформації, співробітники УМВС України в Чернівецькій області задокументували черговий факт продажу синтетичного наркотику. Торгував субутексом мешканець Сторожинця.

У ході особистого огляду в кишені 33-річного сторожинчанина, оперативники виявили та вилучили паперовий згорток із подрібненими таблетками субутексу та виручені гроші від продажу забороненого препарату.

З’ясувалося, що наркоторговець, аби приховати свої протиправні дії, отримані кошти зазвичай перераховував через банківський термінал. Цього разу йому така операція не вдалася, цьому завадили правоохоронці.

Вилучений препарат міліціонери направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

Відомо, що молодий чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. У порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України наркобізнесмена затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Такі дії караються ув’язненням до десяти років із конфіскацією майна.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *