У Києві затримали чоловіка, який до смерті побив товариша. Відео

Стосовно підозрюваного розпочато кримінальне провадження за умисне вбивство, проводиться досудове розслідування. 38–річний фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

До чергової частини Оболонського районного управління ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення від жінки: біля будинку лежить закривавлений чоловік.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група та бригада медиків. Правоохоронці виявили численні синці та забої на тілі померлого. За результатами судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок отриманої черепно-мозкової травми.

Заявниця розповіла правоохоронцям, що стала випадковим свідком того, як у дворі будинку випивала компанія. Через деякий час між чоловіками спалахнула сварка, двоє почали битися. Їх намагався розборонити третій, проте марно. Коли один із опонентів впав на землю, то інший добивав його ногами.

Оперативники затримали чотирьох чоловіків, на яких вказали свідки, неподалік від місця події. Один із них – киянин, який раніше конфліктів із законом не мав, зізнався: бився з товаришем, але був настільки п’яний, що навіть не зрозумів, як забив того до смерті.

Відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Досудове слідство триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *