Бійка між покупцями на Одещині ледь не переросла в стрілянину

Двоє чоловіків влаштували сварку в супермаркеті Іллічівська через те, що їм не сподобалося вбрання інших покупців. Конфлікт міг би закінчитись трагічно, адже в хід пішли не тільки кулаки, а й пневматичний пістолет, яким сп’янілий іллічівець погрожував опонентам.

О дев’ятій вечора іллічівські правоохоронці по спецлінії «102» отримали повідомлення про конфлікт між покупцями в супермаркеті.

На виклик прибули міліціонери охорони. Вони з’ясували, що троє молодиків, які святкували Хелловін, зайшли у магазин. У приміщенні вже були покупці – двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння. Побачивши трійцю у маскарадних костюмах, вони агресивно зреагували на їхнє вбрання та вчинили сварку.

«Вони нас ображати, розпочали бійку. На прохання припинити хуліганські дії не реагували. А потім один з них дістав предмет, схожий на пістолет, – розповідає один із потерпілих. – І ми викликали вартових порядку».

Почувши про приїзд правоохоронців, чоловіки втекли з місця події. Міліціонери охорони розшукали їх за прикметами, які надали потерпілі. При поверхневому огляді у одного з затриманих був вилучений пневматичний пістолет. Обох затриманих передано слідчо-оперативній групі відділу міліції для подальшого з’ясування обставин події.

Потерпілі молодики висловили міліціонерам ДСО подяку за швидке реагування та затримання хуліганів.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *