У Києві затримали озброєного ножем розбійника

Зловмисник, погрожуючи, вимагав у жінки гроші. У вчиненні правопорушення він зізнався. Проводиться досудове розслідування.

Киянка паркувала свій автомобіль у дворі житлового будинку, коли до неї підійшов неохайно одягнений чоловік і почав просити гроші. Жінка відмовила. Тоді незнайомець дістав ножа і, розмахуючи ним перед жертвою, почав погрожувати. Вона закричала. Зловмисник втік.

Не гаючи часу, 30-річна потерпіла звернулася до Печерського райуправління внутрішніх справ. У ході першочергових оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали схожого за прикметами чоловіка. При особистому огляді у підозрюваного вилучили ніж. 37-річний сумчанин зізнався у вчиненому злочині. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Згодом правоохоронці з’ясували, що чоловік уже мав конфлікти із Законом, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Слідчим відділом райуправління розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує до семи років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *