Буковинка у власному будинку організувала наркопритон

Ліквідували наркокубло співробітники буковинської міліції та стосовно утримувачки розпочали кримінальне провадження.

У ході проведення відпрацювання території Кельменецького району, співробітники міліції отримали інформацію про те, що у будинку мешканки села Вовчинець постійно збираються молоді люди та вживають наркотики. Під час перевірки даної інформації правоохоронці задокументували протиправну діяльність 21-річної дівчини.

З’ясувалося, що у помешканні буковинки періодично збиралися місцеві мешканці, 16-ти, 17-ти та 19-ти років та вживали наркотичні речовини.

При огляді будинку фігурантки міліціонери виявили пристрій для куріння марихуани та залишки наркоречовини.

Вилучене правоохоронці направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області.

Виявилося, що це вже не перший кримінальний досвід дівчини. На даний час у місцевому суду розглядається кримінальне провадження, де інкримінується їй крадіжка із проникненням та втягнення у злочинну діяльність неповнолітніх.

Слідчі кваліфікують дії буковинки за ознаками злочину, передбаченого ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *