На Рівненщині в ДТП загинули водій “БМВ” та його пасажирка. Фото

Близько 18 години З листопада до чергової частини Рокитнівського РВ УМВС надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду неподалік села Заболоття Рокитнівського району.

На місці пригоди слідчо-оперативна група встановила, що ДТП сталося у ніч на 2 листопада. 24-річний водій автомобіля “БМВ-530”, без державних номерних знаків, рухався по автодорозі “Борове-Рокитне-Вежиця”. Не впоравшись із керуванням, він не вибрав безпечної швидкості руху та допустив з’їзд в кювет, який орієнтовно на два метри був заповнений водою. У результаті — іномарка перекинулася. Водій, житель села Старе село, та 15-річна пасажирка, мешканка Дроздиня, загинули на місці пригоди. Рідні загиблих відмовляються від проведення судово-медичної експертизи.

3

Автомобіль доставлено на територію Сарненського спеціального майданчику для затриманих транспортних засобів. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *