В Артемівську знайшли труп молодика

3 листопада в чергову частину Артемівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на березі ставка виявлено труп 21-річного місцевого жителя. За попередніми даними причиною смерті стало передозування під час вживання курильної наркотичної суміші «Спайс».

Як повідомив начальник Артемівського міського відділу міліції Сергій Чернишев, 3 листопада було зареєстровано повідомлення про раптову смерть 21-річного жителя міста Часів Яр. Даний факт був внесений в журнал єдиного обліку заяв і звернень громадян про скоєні кримінальні правопорушення та інші події, на місце події направлено слідчо-оперативну групу.

Перевіркою встановлено, що за кілька днів до вказаної події молодий чоловік приїхав з м. Харкова, де навчався в одному з навчальних закладів і привіз із собою курильну суміш «Спайс». Увечері 2 листопада він разом зі своїм знайомим вжив привезену наркотичну речовину в лісопосадці поблизу однієї з водойм. Після куріння суміші молоді люди відчули галюцинації. У результаті погіршення стану здоров’я один з хлопців втратив приятеля з поля зору, і, не знайшовши його, пішов до себе додому. Наступного дня від співробітників міліції він дізнався про те, що його товариш знайдений на березі ставка без ознак життя.

По приїзду на місце події медичні співробітники констатували смерть потерпілого. В результаті огляду трупа зовнішніх ознак насильницької смерті не виявлено. Труп доставлено в морг.

Співробітниками міліції за даним фактом проводиться перевірка.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *