У МВС закінчено розслідування за фактом вимагання екс-керівниками ДСНС земельної ділянки та коштів

Обвинувальний акт за цим епізодом направлено до суду. Водночас епізод щодо легалізації С. Бочковським та В. Стоєцьким коштів з використанням карткових рахунків, відкритих у закордонному банку, виділений в окреме провадження.

Головним слідчим управлінням МВС закінчено досудове розслідування у кримінальному проваджені за підозрою колишнього голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій С. Бочковського та його колишнього заступника В. Стоєцького у зловживанні своїм службовим становищем, вимаганні у підлеглих керівників структурних підрозділів неправомірної вигоди у вигляді коштів та земельної ділянки, внесенні неправдивих відомостей до офіційних документів.

2 листопада обвинувальний акт за підозрою С. Бочковського і В. Стоєцького у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень направлено до суду.

Епізод щодо легалізації вказаними громадянами коштів з використанням карткових рахунків, відкритих у Банку Кіпру, виділений в окреме провадження. У рамках розслідування направлені міжнародні доручення про проведення слідчих дій в Республіці Кіпр, Белізі, США та Латвійській Республіці.

Досудове слідство триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *