В Охтирці розбійний напад на місцеве подружжя

Двоє чоловіків увірвались до будинку. Поранивши господаря і побивши його співмешканку, забрали системний блок з камер відео-спостереження і зникли в невідомому напрямку. Міліція вживає усіх заходів для розкриття цього зухвалого злочину і сподівається на допомогу громадян у пошуку зловмисників.

30 жовтня о 9 годині ранку до чергової частини Охтирського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера лінії «103» про те, що в одному з будинків по вулиці Пушкіна є потерпілі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що вранці до будинку увірвались двоє невідомих чоловіків, що зробили декілька пострілів з травматичного пістолету в область черевної порожнини 53-річному господарю та завдали тілесних ушкоджень його 46-річній дружині. Після чого забрали системний блок з камер відео-спостереження і зникли. «Швидка» доставила подружжя до лікарні. Через деякий час потерпілий помер.

По даному факту міліції розпочали кримінальне провадження за ст.187.ч.3 «Розбій». Для розкриття цього злочину була створена група, до складу якої увійшли найдосвідченіші співробітники слідства та карного розшуку.

Працівники міліції звертаються до всіх громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе слідству, повідомити в найближчий відділ міліції, або за телефонами в м. Суми (0542) 667-010. Анонімність гарантується.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *