На Львівщині чоловік під час сімейного конфлікту підпалив власну дружину

За цим фактом працівники Буського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження.

До Буського райвідділу міліції о 12-й годині 31 жовтня звернувся черговий лікар місцевої центральної клінічної лікарні. Він повідомив,що до них за допомогою звернулась 39-річна мешканка одного з сіл району. Медики поставили потерпілій діагноз: термічний опік правого передпліччя, кисті та правого стегна.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, встановила, що 30 жовтня орієнтовно о 15.30 потерпіла та її 48-річний чоловік посварилися. Під час конфлікту чоловік облив дружину рідиною для розпалювання вогню й підпалив її. Жінка зуміла погасити полум’я і втекла до своєї матері, котра живе у Буську, а наступного дня звернулась по допомогу до лікарні.

«Попередньо за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначено судмедекспертизу. Залежно від результатів, кримінальне провадження може бути перекваліфіковане на іншу статтю ККУ», – розповів начальник Буського райвідділу внутрішніх справ Василь Шевцов.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *