На Дніпропетровщині зіткнулися дві маршрутки. Фото

У п’ятницю, 30 жовтня, близько восьмої години ранку, в селище Ювілейне сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

http://www.sai.gov.ua/uploads/20151102_102248.jpeg

За попередніми даними, по вулиці Совхозній, з боку вулиці Академіка Образцова в напрямку проспекту ім. Газети «Правда» у Дніпропетровську, рухався автобус «Mercedes-Benz313»,під керуванням 46-річного водія, який на перехресті з вулицею Краснопартизанською, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічну руху, та скоїв зіткнення з автобусом «Mercedes-Benz408», який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок пригоди три пасажири автобусу «Mercedes-Benz408», водій автомобіля «Mercedes-Benz313» та один його пасажир отримали тілесні ушкодження.

Державтоінспекція нагадує перевізникам: пасажири ввіряють свої життя водію і сподіваються на те, щоб безпечно дістануться пункту призначення. Гарантувати це можливо лише неухильно дотримуючись вимог законодавства в сфері безпеки дорожнього руху та пасажирських перевезень, усвідомлюючи особисту відповідальності за своїх пасажирів. Будьте уважними та відповідальними, адже кожного з нас дома чекають близькі та рідні люди.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *